deutsch bg ru mz rs en
Германски Бугарските Русија Македонски Српски Англиски

Економист ИВАЈЛО ПОПОВ

Заколнат толкувач и преведувач, Долна Саксонија, Хановер, Германија за бугарски. Pокрај тоа: македонски, руски, српски. Други јазици на побарувачката - професионални преведувачи и толкувачи на мајчин јазик се достапни.Основни области:

Легализација на документи, Економија, Медицина, Техника, Превод, Толкување, Судски процеси.Толкување:

Административни посети, судови, деловни преговори, посети на трговски саем, нотарски апликации, посети на лекар, телефонски интерпретации итн. Толкување во околината на: Хановер, Гетинген, Хилдесхајм, Хамбург, Брауншвајг, Бремен, Волфсбург, Минстер, Залцгитер, БилефелдПревод:

Сертифицирани преводи, легализација на документи, сертификати, специјализирани преводи, апликации, изводи од матичната книга на родените, дипломи, сертификати за брак, документи за развод, овластувања, сертификати, каталози, упатства за употреба итн.

Контакт преку е-пошта или по телефон.